Nyheter

13 april, 2017

Fast budskap på Alubond skiva

För era fasta tavlor/skyltar kan ni nu använda Easy Ad systemet med en folierad Alubond skiva.

27 december, 2012

Entevor gör budskap synliga på Tele2 Arena

Entevor gör budskap synliga på Tele2´s arena

Entevor gör budskap synliga på Tele2´s arena

Den 15nov monterade Entevor en 480kvm stor vepa på Tele2´s arena i Stockholm. Vepans övre del sitter på ca:40m höjd, resultatet blev strålande och vår uppdragsgivare nöjd.

 

 

 

 

5 november, 2011

Easyad system på Coop Konsum Sverige

Produktbild_mall_CoopKonsum_logo

Vecka 45 startar vi monteringen av Easyad systemet på Coop Konsum Sverige. Efter åtta månader av etablering och bygglovshantering ger detta arbete nu resultat genom en byggstart av montage av tavlor. Till våren kommer ca 150 butiker från norr till söder ha tavlor på sina fasader och parkeringar. Coop Konsum Sveriges egen marknadsplats stärks ytterligare med hjälp från Entevor.

27 oktober, 2011

Elsäkerhetskontroll av Clear Channels reklamobjekt

Under november månad har vi på uppdrag av Clear Channel besökt deras reklamobjekt i Storstockholm. Vi har gjort en s.k elsäkerhetskontroll där vi kontrollerade att de fungerar korrekt och lös som de skulle. Vi har bytt lysrör, glimtänadre och utförde också en funktionskontroll av jordfelsbrytarna. Kontrollerna genomfördes på ca 800 reklamobjekt så som telefonkiosker, vitriner och busskurar, placerade utomhus och inomhus på perronger etc.

25 oktober, 2011

Easyad system på Coop Konsum Sverige

Vecka 45 startar vi monteringen av Easyad systemet på Coop Konsum Sverige. 8 månader av etablering och bygglovshantering ger nu resultat i en byggstart av montage av tavlor. Till våren kommer ca 150 butiker från norr till söder ha tavlor på sina fasader och parkeringar. Dagligvaruhandelns egen marknadsplats stärks ytterligare.

11 oktober, 2011

Coop Extra i Danderyd – årets butik

Coop_extra

Tisdagen den 18 oktober under Stora Butiksdagen utsågs Coop Extra Danderyd till årets butik. Coop Extras ledning hörde under måndag eftermiddag av sig till oss och undrade om vi kunde få upp en stortavla utanför Coop Sveriges huvudkontor i Solna under onsdag morgon i händelse av att dom vann utmärkelsen. Självklart sa vi, SCA Packaging display i Norrköping såg till att trycka budskapet som levererades till oss under onsdag morgon. Klockan 09.00 stod en stortavla utanför Coops huvudkontor med grattisbudskap från Coop Extras ledning.