skyltlösningar

Skyltlösningar

Entevor har ramavtal med SL för leverans av väderskydd i trä, att leverera betongfundament till väderskydd i glas/metall samt att utföra flyttar och nybyggnationer av väderskydd. Sedan 1996 har Entevor levererat mer än 2000 väderskydd åt SL. Entevor har även avtal med Swebus, Arriva och Busslink om fullservice på deras väderskydd i Stockholm. Entevor är väl kända bland byggentreprenörerna och utför flytt och lagerhållning av väderskydd då de utför andra arbeten där det krävs att väderskydden flyttas.

Entevor AB är ett rikstäckande tjänsteföretag som grundades 1991. Vi utför logistiktjänster som affischering, tvätt, montering, reparation och underhåll av regnskydd samt byggnation av reklam- och informationsskyltar. Vår affärsidé är att långsiktigt stödja och ge mervärde till våra kunders kärnverksamhet genom att tillgodose deras olika behov av service.

1999 startade Entevor ett samarbete med SCA och Zone Systems om ett nytt reklamsystem kallat Easyas, ett miljövänligt och kvalitetssäkrat reklamsystem för stortavlor såväl inomhus som utomhus. Kunder är bland annat Ica, Axfood, Bergendahls, McDonalds, Max Hamburgare, Hemmabutikerna och K-Rauta. Entevor tar ett helhetsansvar för hela byggprocessen; placering, bygglovsansökan och montage av skyltarna. Entevor har fram till idag etablerat och sökt bygglov till 2500 reklamskyltar och monterat ca 7000 skyltar. Varje vecka byter vi ungefär 4000 affischer åt Ica, Coop Forum, Coop Extra, Citygross Willys med hjälp av 120 underentreprenörer i hela landet (aktuella siffror)

Kund

Loem ipsum dolor consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Plats

Lorum Ipsum Tempor Eiusmod

Tillverkningsdatum

March 8, 2011

Länkar

Lorem ipsum
Suspendisse